Disclaimer

De informatie op deze pagina’s is eigendom van f4 data [consult]®. Het kopiëren van de informatie is toegestaan mits voor niet-commercieel gebruik en met bronvermelding. Aan de informatie op deze pagina’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunnen gestuurd worden naar info@f4dataconsult.nl.

De pagina’s op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. f4 data [consult]® doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64872009 van toepassing. Een exemplaar zenden wij u desgewenst kosteloos per e-mail toef4 data [consult]®  kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site, maar voelt zich er wel verantwoordelijk voor. Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het F4 data [consult]  beleid kunt u rapporteren aan info@f4dataconsult.nl